Forum Perfekcyjna Pani Domu Strona Główna  
 FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy •  Galerie   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 Pomidory z grzankami Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
natka
Świeżo upieczona Pani Domu
Świeżo upieczona Pani Domu


Dołączył: 07 Kwi 2008
Posty: 146 Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Poznań /Gruszczyn

PostWysłany: Pią 9:55, 18 Kwi 2008 Powrót do góry

Kochane.Rewelacja!!Pomidorki zaparzamy wrzątkiem (skórka odejdzie łatwiej)Nastepnie ktoimy pomidorki w kosteczkę dodajemy cebulke
drobno pokrojoną ,Pietruszkę szczypiorek i czonsek rozduszony(ten w posypce daje inny smak)To wszystko podlewamy delikatnie oliwą z oliwek i delikatnie doprawiamy (polecam warzywko bądz wegeta).chlebek tostowy grzankujemy i po posmarowaniu ciepłej grzanki
masłem nakładamy pomigorki Very Happy Pycha.Najleprze danie na grilla bądz jako dodatek do kolacji ze znajomymi.Polecam. Very Happy Very Happy


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez natka dnia Pią 9:57, 18 Kwi 2008, w całości zmieniany 2 razy
Zobacz profil autora
alex
Początkująca Pani Domu
Początkująca Pani Domu


Dołączył: 23 Mar 2008
Posty: 181 Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Pią 14:18, 18 Kwi 2008 Powrót do góry

nigdy nie parze pomidorow. gsy mam sie pozbyc skorki, tre je na tarce Laughing podpatrzylam u mojej przejaciolki z Hiszpanii Wink

zrobilam Smile mialam zrobic sobie kanapke z pomidorem, ale przypomnial mi sie ten przepis. troche zmienilam (pomidory zrobione tak jak napisalam na gorze, inne ziola, nie lubie vegety ani kucharka, dodalam sol i pieprz). mojemu bratu- kucharzowi mina zrzedla jak to zobaczyl Laughing


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez alex dnia Pią 18:17, 18 Kwi 2008, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
natka
Świeżo upieczona Pani Domu
Świeżo upieczona Pani Domu


Dołączył: 07 Kwi 2008
Posty: 146 Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Poznań /Gruszczyn

PostWysłany: Śro 15:57, 18 Cze 2008 Powrót do góry

Na grzanki polecam jeszcze maselko czosnkowe.Aha najlepiej jak to danie je cala rodzinka bo wiecie jak z czosnkiem Very Happy (mnie akurat to nie przeszkadza)


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)