Forum Perfekcyjna Pani Domu Strona Główna  
 FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy •  Galerie   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 Boczek Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Amber
Świeżo upieczona Pani Domu
Świeżo upieczona Pani Domu


Dołączył: 12 Maj 2008
Posty: 95 Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Gdańsk

PostWysłany: Pon 14:50, 15 Wrz 2008 Powrót do góry

Chciałabym zadać pytanie a nie zamieszczać przepis.
Chciałabym przesłac synowi do Angli mój i jego równiez ulubiony pieczony boczek. Niestety podróż autokarem trwa 29 godzin.
Pomyslałam czy może po upieczeniu mozna by go zawekowac- tzn włozyc do sloika i zapasteryzowac. Czy tak można to przewieźć bez utaraty jakosci i przydatnoścido spożycia .Proszę o rady.
A jak m ozna by przewieźć bez lodówki pasztet?


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Amber dnia Pon 14:52, 15 Wrz 2008, w całości zmieniany 2 razy
Zobacz profil autora
Zabcia
Super Pani Domu
Super Pani Domu


Dołączył: 24 Kwi 2008
Posty: 847 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy

PostWysłany: Pon 17:22, 15 Wrz 2008 Powrót do góry

Amber nasi rodzice pakowali nam wędliny na takie wyjazdy i miesko pieczone - próżniowo. Tak samo jak w marketach można kupić wędliny i mięso paczkowane. O takie coś trzeba się pytać w sklepach mięsnych, bo tam bylo to wszystko pakowane. Takie pakowanie jest super i wytrzymuje trochę więcej niż to 29 godzin Smile My pakowaliśmy jeszcze żółty ser w ten sposób Smile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)